Followers

REMAJA PEREMPUAN & GADIS MELAYU

Friday, December 02, 2011 | 0 Comments

Baik lah. Hari ni no joke and no alkohol. No drugs yg boleh melalaikan. No jalan and no roads. Tolong jauh kan kanak kanak yg baru lahir sehingga 17 tahun kerana entry ini hanya untuk budak yg dah habis sekolah. Degil eh? Nak baca jugak? Budak budak mana boleh online sampai larut malam. Tutup mata dua dua belah dan mengadap skrin PC.
I say NO. Okay dah diam.

Perempuan. 
Istilah ni ada mcm mcm bentuk. Bentuk tiga segi dan juga bentuk tak bersegi. Kenapa perlu segi di belakang? Hihihi, saja.
Betina.
Ni teruk. Dah jadi kes sawan babi. Ada beberapa ciri betina dalam kamus hidup aku. Nanti aku terangkan satu per tiga. Kuang kuang kuang.
Gadis.
Ini yg lelaki nk kahwin. Ini yg lelaki nak. Sorry bitch, aku rasa korang dah boleh stop bitching sbb dunia dah nak kiamat. Seriously.

Laki bukan nak bawak bini perempuan yang macam ..

  • Pakai baju ketat ketat sampai nampak perut buncit mcm perempuan mengandung sebelas bulan.
  • Tindik hidung belah kanan atau kiri. Konon dah remaja sgt, meh tindik pipit, nak tgk remaja ke tak.
  • Dress up seksi seksi sampai sikit lagi nak bogel. Hari tu aku duduk Perling Mall, nampak semua perempuan pakai tudung, ramai gila. Tak mcm budak budak KL ni, over lah dressing! JIJIK.
  • Lari rumah. Marah merajuk sikit nak lari rumah ikot boipren. Ape lu igt jantan tu nak bagi makan sampai mati? Bewwrakk lah hai.
  • Ponteng sekolah, ponteng tuition konon nak dating. Setakat pergi dating curik curik buat apa. Lps tu, dah lah time dating bukan boipren payung, ni tak, perempuan payung jantan. Terbalik mcm haram.
  • Tipu mak ayah semata mata sbb boipren. Boipren tu jutawan sgt ke wey? Bak kata MR.FELTON (ARWAH BAPAK AKU) "makan lah itu cinta."
  • Keluar malam curik curik pukul 1, 2 pagi nak pergi clubbing dgn boipren. Clubbing dekat rumah dgn adik adik sudah. Bukak ytube, play lah lagu Inul tu haa, GELEKKK!
  • Depan mak bapak baik belakang mak bapak mcm cikaro dekat jalan chow kit. Satu je aku boleh ckp, berdosa besar. Astaga.
  • Hotstuff. Tanya lah mana mana lelaki pun kalau dia nak buat bini dia nak perempuan mcm mana? Adakah yg berpurdah mcm Waheeda? Atau yg seperti Lady gaga rambut kaler kaler?
  • Biadap. Kot sekali biadap dgn mak bapak, tgk time punya anak dan dah kahwin. Nk tgk mcm mana dierg tripple biadap dgn diri sendiri.
  • Menggedik, menggelintat, menganjing, mengada. You guys annoying! ptff -____-"
Ciri ciri betina ..

  1. Buat everything yg membolehkan diri nya di lihat tatapan umum. Ini kes perasan lah ni. Pakai baju lip lap lip lap beli kat pasar malam Taman Perling lps tu amek gmbr masuk dlm FB. And suruh org komen romen. *amboi , sejak bila taman aku wujudnya pasar malam jual baju? Hihi
  2. Tiba tiba jadi gedik bila nampak lelaki. Berapa kali kau pernah makan kasut? Bgtahu sikit. Dlm hati lelaki tu duk menyampah hang mana tauu.
  3. Ikot gaya bitch. Tahu tak bitch tu apa? Pergi google sekarang.
Cukup lah tu sebab aku takut ada yg terasa. Cuba tgk, sikit pun aku tak tulis word "KAU" sbb aku bukan cerita pasal ENGKAU. Aku saja perhati kan rata rata Perempuan Islam, Betina Islam dan Gadis Melayu (cehh da la Mawi tak masuk AJL, aku sibuk2 dok promote Mawi, ee pelisshh lah okay!)
Lantak engkau nak terasa tp SUMPAH ini bukan berkenaan dengan sapa sapa.

Manusia akan tetap berubah mengikut masa. Manusia berubah menjadi lebih baik untuk hari yg mendatang. Yg jelas, aku berubah demi kebaikan semua. Tolong doa kan dan percaya kan aku. Aku mohon, bantulah aku. Jgn di hina dan mencurigai setiap tindak tanduk manusia yg ingin berubah ke arah kebaikan.


PEREMPUAN YG BAIK AKAN DAPAT BERSAMA DGN LELAKI YG BAIK, percayalah!

0 Ulasan:

Post a Comment

Follow by Email

About