Followers

JOHAN "botak-juvana" Arrif Asari

Saturday, April 28, 2012 | 0 Comments



Salam Reader,

Kali ini entry saya lain dari yang lain tentang pelakon yang cukup saya minati.Sejak saya tonton cerita JUVANA terus minat dengan dia,mula-mula macam menyampah sebab karektor dia yang agak ganas tapi lama-lama setiap minggu nak tengok lakonan beliau.Setiap Isnin pukul 9 malam saya akan pastikan anak-anak saya tidur awal semata-mata saya nak tengok cerita JUVANA hehehe..hehehe..Kendian selepas tamat episod JUVANA,si botak panggilan dah lekat beliau telah berlakon dalam slot LESTARY,Cinta Untuk Elysa,karektor kali ini romantik campur baran juga tapi beliau tetap berjaya menbawa watak ini.


Sebab dah minat saya mula search nama beliau dalam Facebook dan Tweet,asal nama Johan Asari saya add tak kira lah fake atau tak asal main add sahaja,dah kata peminat kan??Kemudian saya add satu group ini SJA atau  JAFC ,group ini memang happening,dan dapat banyak info tentang artis kegemaran saya ini,bertambah-tambah admin-admin tak jemu-jemu layan status-status.Saya tak pernah lagi jumpa artis kegemaran saya,tapi teringin jika di beri peluang saya nak sangat jumpa beliau.Tengok admin-admin dan peminat lain tangkap gambar bersama beliau,rasa jelouse,hehehe..hehehe..

Dah banyak saya add artis dekat FB ini,tapi macam tak happening dan tak semeriah macam SJA atau  JAFC ,hari-hari ada info terbaru,gambar terbaru,dan banyak aktiviti yang sihat,saya harap akan kekal selalu agar peminat dapat rasa dekat dengan artis pujaan dan artis dapat dekat dengan para peminat.Ini ada beberapa gambar yang saya suka tengok walau saya tak ada dalam gambar tapi 1 hari confirm saya akan terselit juga dalam gambar.


Kepada Sis Aridayani Arssad,
Terima kasih kerana approve saya dalam group ini,dan tak jemu-jemu layan kerenah saya dan yang lain,saya akan sentiasa menyokong group ini.

Aridayani Arssad,

Saya harap Johan akan terus berjaya dan saya sentiasa akan menyokong anda,tidak lupa kepada SJA teruskan update info-info dan mengadakan aktiviti yang menarik..HIDUP OYAN......

Follow by Email

About