Followers

yuhuuuuuu.
is anybody here? yes, i'm all here bebeh. come and get me.
mumumumuuu, lyezha..lyezha.... :p


hari ni, petang ni, malam ni, semua yang ini ini dan itu itu untuk kali ni adalah hari terakhir aku di sabar.Savar jer lah kan...


aku taktahu bila aku akan dapat online dan update blog.
maklum lah azam tahun baru nak kurang beronline facebook dan kalau bisa aku nak lenyap terus dari alam maya yang tahpape ni.
bagi aku, dah takde bagi benefit.
orang tatap kita, puji puji lepas tu maki maki, memang itu kerja manusia.
yelah, manusia kan mana lah pernah nak berhenti menyalak.
kalau anjing pun ada lagi rasa penat nak menyalak.

well, here we go..
malas nak bebel panjang panjang mcm mak joyah jadi arghhh jadi arghhh tetap booooringgg....





Follow by Email

About