Followers

Hancur

Sunday, December 04, 2011 | 0 Comments

Salam...

Tajuk mcm suspen jerk kan...kuang..kuang...dari semalam kepala serabut sebab tangan ni dok godeh design blog aku ni sampai hancur di buatnya,so sesiapa yg view blog aku n tengok page aku buruk,kutuk lah sbb aku pon kutuk gak...

Aku terpaksa tunggu sifu aku aka En.Hubs balik n pomem kan layout aku...so,tunggu kemunculan layout baru.Hari ni tak der idea nak merapu sgt,sebab busy mengemas pe yang patut..Jap2 lagi kalau idea merapu aku terkeluar kat kepala otak aku ni akan aku update ok.

0 Ulasan:

Post a Comment

Follow by Email

About