Followers

Sekali Ku Teringat

Monday, December 05, 2011 | 0 Comments

Salam reader.


This my first daughter name Nurlyanna Jasmine..Nice name kan..Hihi..memandang ni first cahaya kami suami isteri,nama ni di beri oleh suami aku...Lahir pada 22/10/2008..So skang ni umur anak aku ni dah masuk 3 tahun lah...

Pengalaman mengandung kan dia,syukur al-hamdullilah,memang aku tak banyak ragam and cerewet,bab2 ngidam ni tak de sgt..Tapi bila dah bersalin first baby memang kekok..hahaha...bergilir2 menjaga dia ni,memang tak tido mlm lah aku,bab nak mandykan,tukar pampers,adus...memang lah tak geti semua di uruskan oleh En.Hubs....N now she grow up so fast,she my little pimpom,my angle,my princess...

Jasmine



Ok,this my second baby Nur Aleeya Amanda born 1/11/09 hihi...Beza setahun jer dgn kakak dia,ok nama dia aku yang letak sebab dah yang pertama E.Hubs dah letak kan so bagi adil sikit..Nice tak nama ni? Nice kan..Mengandung kan dia ni pun tak banyak ragam memang senang cuma aku tak tido mlm..hihi,so apa lagi dah tak tido mlm,tgk tv je keja aku..

Yang ni lepas bersalin kan dia,memang senang gila nak jaga,senang sgt,tido susu,tido sus jerk keja dia...kira everything senang lah..Tapi now dia da almost 2 year n half,mak oii....Agak kelam kabot sikit lah sebab dia strong kids,hypers skit sebab ikot aku kot...By the way she is my cayunk,my busyuk,my angle,my love i love my both daughter....

Amanda

A baby is a little bit of heaven on earth







0 Ulasan:

Post a Comment

Follow by Email

About