Followers

BFF 4 Ever

Friday, November 18, 2011 | 0 Comments


Hye peep....hari ni tak de citer yg best yg aku nak post...cuma dari hari tuh nak post bout my lovely fwens ni tp tak post2.so ari nie,time pon free aq pon post arr...hope u;all like it....K guys this pic tak tahu lah taken bile tp seingat aku pic ni selepas aku nikah n pic ni d Kelantan.....Best best time ni and lot's of memory....


Kawan2 aku mmg gile n suma gonjeng suma masuk kepala,n masing2 perangai pelik tp kite suma masuk....Actually they all ni kawan sekolej aku ms d cosmo....kite owg mmg rapat..mcm mn rapat??hurm ntah ek...but we close lah...selali lepak sesama,mkn sesama...ngupat sesama n plasing sesama...kira suma nyer sesama arr...Affiq,Fahd,Fendy,Arex,Emy,Hafiz....sapa g ek aku tak sebut...hurm...

A real friend is one who walks in when the rest of the world walk out.

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


Best friend is someone who knows all about you and loves you anyway.


Each friend represents a world in us, a world possibly not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born.


Sekarang nie suma dah buat haluan masing2 memandang dah de yg kawin n de de kerjaya masing2...Aku bangga dgn derang....Walaupon kite dah tak dpt jd gile2 mcm dulu i hope u'all keep our memory....I Love You All.....

0 Ulasan:

Post a Comment

Follow by Email

About